Activiteiten

Activiteiten

Voor uw groep zijn de activiteiten in Marrakech oneindig. Voor ieder wat wils. Gaat u met uw voetbalteam, uw businesspartners, collega´s of studenten naar Marrakech? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en heeft u voldoende keus uit de diverse aangeboden activiteiten. .

Avontuurlijk de bergen in waar u uw grenzen durft te verleggen over de ravijnen van Ourika? Dan moet u absoluut samen met uw groep de excursie te maken naar de Atlasgebergte en deze te trotseren door deze te beklimmen langs zeven geweldige watervallen. U zult deze ervaring zeer zeker de moeite waard vinden en deze bijzondere ervaring zal u als mooie herinnering altijd met u meedragen en rijker zijn.

U ziet hier de plaatselijke bevolking leven te midden van de bergen met minimale middelen. De creativiteit van deze bergbewoners is zeer uniek om te aanschouwen. De weg naar de gebergte toe is adembenemend en absoluut de moeite waard om te wandelen in dit prachtige natuurgebied. U kunt er ook voor kiezen om over hangbruggen te lopen en over de langste zipline van Marokko te glijden. Onze doelstelling is om als groep gedurende deze excursie elkaar te ondersteunen tijdens deze uitdagende activiteit en op die manier grenzen te verleggen en in elkaar te investeren.

Bent u meer een adrenalinegroep en wilt u graag zelf de touwtjes in handen hebben dan is Quad rijden door het woeste natuurgebied van Marrakech een aanrader. U kunt alleen of samen gaan touren op een quad dwars door de pittoreske dorpjes en wegen rondom Marrakech. Dit is een prachtige ervaring waar u met z´n alle kunt genieten van de groepsactiviteit en de adrenaline.

Heeft u geen hoogtevrees en wilt u Marrakech en haar omgeving op grote hoogte gaan aanschouwen, dan adviseren wij u een adembenemende ballonvaart tijdens de zonsopgang te ervaren. U wordt buiten Marrakech de lucht in gebracht en kunt u gaan genieten van één van uw mooiste ervaringen ooit uit uw leven.

Of durft u met uw groep uit uw comfortzone te treden ? Dan is het overnachten onder de sterrenhemel van Marrakech een geweldige ervaring. U zult gaan overnachten in bedoeïenentent met geweldige entertainment en leuke activiteiten. Deze ervaring is er eentje om zeker op uw bucketlist te zetten en deze te realiseren wanneer u afreist naar Marrakech.

Heeft u met uw groep behoefte aan ontspanning en wilt u genieten van de zon en verkoeling? Dan zijn er mogelijkheden in overvloed om te genieten van de diverse, luxe zwembaden waar u zich kunt terugtrekken met uw groep. Hier kunt u genieten van prachtige sferen en de mooiste zwembaden van Marrakech. Heeft u als groep behoefte om u zen en ontspannen te voelen en aan de dagelijkse beslommeringen van het leven te ontvluchten? Dan raden wij u deze ontspanningsvorm zeer zeker aan.

"De beste studiereis die ik heb meegemaakt. Travel 2 Marrakech heeft alles tot in de puntjes geregeld"

Paula B.

+31 852 460 468