Diensten

Sport

Voor de ultieme sportreis bent u aan de voet van de Atlasgebergte op de perfecte locatie. In Marrakech, gelegen in het zuiden van Marokko zijn er diverse mogelijkheden om met uw groep te verblijven in deze actieve wereldstad. Marrakech wordt ook wel de rode stad genoemd, de kleur rood duidt de prachtige architectonische kleur van de vele woningen en gebouwen.

Dus wilt u overwinteren of wilt u midden in het jaar op sportreis met uw vrienden-, sport-, golf-of werkgroep naar Marrakech? Travel 2 Marrakech biedt u de unieke reisbeleving aan. Wij staan ten alle tijden voor u klaar, of u nu kiest voor een voetbaltrainingskamp, golfen, zaalsporten of actieve sporten in de bergen, wij bieden tal van mogelijkheden aan. Uw wensen worden door ons opgenomen en wij bieden een op maat gemaakte sportreis. U bepaalt zelf de mate van luxe. In samenspraak zorgen wij ervoor dat uw wensen worden uitgevoerd. Voor ieder budget is het mogelijk een reis samen te stellen.

Wij hebben voor u diverse accommodaties en activiteiten met zorgvuldigheid geselecteerd waarbij de belangrijkste punten zoals; veiligheid, hygiëne, conform en bereikbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Met onze lokale partners met wie wij zakendoen, hebben wij een uitstekende samenwerking en communicatie en weten wat wij van elkander verwachten. Travel 2 Marrakech werkt niet met tussenpartijen maar rechtstreeks met de bron. De voornaamste reden is dat wij daardoor de scherpste prijs aan u kunnen bieden en met u hebben meegedacht in het financiële plaatje. Uw sportieve groep zal de ultieme reis beleven waarbij u als team professioneel wordt opgevangen en de gehele reis door professionals wordt begeleid.

Naast de geplande sportieve activiteiten is er 24 uur per dag van alles te beleven in deze wereldstad. Wilt u in de avond genieten van het luxe nachtleven of wilt u heerlijk genieten van de Marokkaanse culinaire keuken en de bekende souks aan het bekende plein (Jama el Fna)? Dan bent u in Marrakech op het juiste adres! In deze veelzijdige stad zal de groep de reis optimaal benutten om als een hechte groep terug te reizen naar uw thuisbestemming Nederland.

De toegevoegde waarde van deze reis zal niet alleen het land, de cultuur en de Marokkaanse keuken zijn. Uw groep zal op deze unieke belevenis hechter naar elkaar toegroeien en een stevig fundament neerzetten. Onze georganiseerde reizen bieden meer samenhorigheid, zorgen voor een onderlinge steviger contact en u beleeft unieke momenten met elkaar en dat zorgt ervoor dat u gezamenlijke herinneringen draagt. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de reis met Travel 2 Marrakech ervoor zorgt dat de banden sterker, warmer en hechter worden binnen de groep.

Business

U heeft voornemens om uw klanten of personeel te verrassen met een unieke belevenis waarbij u letterlijk de grenzen wilt verleggen? Een bedrijfsuitje of een leuke activiteit in Nederland hebben we allen weleens meegemaakt. Maar hoe zal het zijn als u datzelfde leuke bedrijfsuitje of activiteit met uw groep buiten Nederland kunt waarmaken? Stelt u voor dat u deze ervaring rijker kunt worden in de prachtige stad Marrakech? Wij bieden u de ultieme uitkomst!

Onze ervaring leert ons dat u snel de meerwaarde van de reis zult ervaren binnen de groep. Tijdens de reis zal u de mogelijkheid krijgen om elkaar, maar ook zichzelf beter te leren kennen. U zult zichzelf meer gaan openstellen waarbij u als groep in een korte tijd snel naar elkaar toegroeit. De periode alvorens de reis zal beginnen, zal voor uw klanten of personeel een hele beleving zijn. Vooral als u straks met uw gehele groep over het bekende Jama el Fna plein paradeert of geniet van een luxe diner in één van de prachtige, culinaire restaurants van het exotische Marrakech.

Voor een reis naar Marrakech heeft u de beste specialist nodig die u door deze hectische stad kan gaan leiden. Travel 2 Marrakech heeft de kennis en kunde om op professionele wijze uw groep de unieke belevenis van deze reis te garanderen. Onze professionals spreken zowel het Nederlands als de lokale taal, het Marokkaans en zal u bedienen en u van alle gemakken te voorzien.

Naast de geplande sportieve activiteiten is er 24 uur per dag van alles te beleven in deze wereldstad. Wilt u in de avond genieten van het luxe nachtleven of wilt u heerlijk genieten van de Marokkaanse culinaire keuken en de bekende souks aan het bekende plein (Jama el Fna)? Dan bent u in Marrakech op het juiste adres! In deze veelzijdige stad zal de groep de reis optimaal benutten om als een hechte groep terug te reizen naar uw thuisbestemming Nederland.

Wij geven u de ruimte om uw wensen toonbaar te maken, waarbij wij inspelen op uw behoeften en u de regie heeft om uw wensen aan te geven. Hierna gaan wij voor u aan de slag en zullen wij uw wensen in kaart brengen en een voor u opmaat gemaakte reis voorstellen. Wij geven u de regie, waarbij u bepaalt in welke mate uw klanten of personeel in de watten zullen worden gelegd. U zult de keuze hebben tussen de volgende gradaties: luxe, traditioneel , modern of authentiek waarbij u kunt genieten van prachtige hotels of een zogeheten ryad. Daarnaast zijn er voldoende restaurants, clubs of andere cafés waar de groep uitgebreid kan genieten van de Marokkaanse sferen. Voor beide mogelijkheden biedt Travel 2 Marrakech de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Education

Travel 2 Marrakech verzorgt en begeleidt van A tot Z studiereizen naar de culturele stad Marrakech. U bent een onderwijsinstelling en bent dagelijks met alle docenten behoorlijk druk om de studenten de juiste handvaten aan te reiken. Door alle hectiek van het veranderende onderwijs, is er geen ruimte om een studiereis te organiseren en te realiseren. Dat is de reden om zo´n unieke studiereis uit handen te geven aan professionals die er dagelijks mee bezig zijn.

Wij ontzorgen de onderwijsinstellingen door de reis te combineren met het kwalificatiedossier van uw opleiding. Onze ervaring met de onderwijsinstellingen zijn geweldig te noemen. We brengen samen met de opleiding de wensen in kaart en combineren dat voor u in een studiereis die raakvlakken heeft met de opleiding. Op deze manier bundelen wij onze krachten en zorgen we er samen voor met uw onderwijsinstelling dat de studenten het optimale uit hun studiereis zullen halen en alles benutten.

Wij hebben de ervaring met ROC Amsterdam waar wij momenteel diverse studiereizen voor organiseren voor verschillende studierichtingen. Travel 2 Marrakech werkt samen met gekwalificeerde docenten die deze studiereis professioneel begeleiden. De docenten zorgen ervoor dat er een compleet programma wordt opgesteld waarbij de studenten verschillende aspecten van hun studie terug laten komen in de reis. Als voorbeeld noemen we de supply chain van een product dat momenteel op de markt van Marrakech wordt verkocht. De studenten krijgen van A tot Z het eindproduct te zien waarbij ze de gehele supply chain in kaart kunnen brengen. Hiermee maak je de supply chain tastbaar voor de studenten en kunnen zij direct de theorie vergelijken met de praktijk.

Travel 2 Marrakech staat voor het samenbrengen van culturen waarbij elkaar leren kennen een zeer belangrijk aspect is. In deze tijd leven wij in een multiculturele samenleving en dit is een geweldige kans om de cultuur van de Arabische wereld met de eigen ogen te aanschouwen. De ervaring die we met diverse groepen hebben ervaren, is overweldigend te noemen. Zowel studenten als docenten die meereizen met de groep geven aan dat dit een levenservaring is die ze niet snel zullen vergeten. Wij zijn ervan overtuigd dat Travel 2 Marrakech uw juiste partner is in studiereizen naar Marrakech.

"Super vakantie gehad!! Bedankt voor deze mooie ervaring en afsluiting van het MBO College"

Sarissa E.

+31 852 460 468