Over ons

Over ons

Travel 2 Marrakech is bij uitstek de specialist in het organiseren van groepsreizen naar Marrakech. Afgelopen jaren hebben diverse groepen kennis gemaakt met onze groepsreizen die wij op maat aanbieden. Voor een brede doelgroep hebben wij voor u uiteenlopende mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring. Denkt u eens is, van sport-, business- tot studiereizen, we hebben voor iedere doelgroep tal van mogelijkheden! Voor elk budget en wens zijn er diverse mogelijkheden waarbij we als uitgangspunt de wens van de klant hanteren. Mocht u a als groep denken niet in deze doelgroep te vallen? Geen enkel probleem voor ons, onze reizen zijn immers afgesteld voor een brede doelgroep, die wij op uw wensen kunnen aanpassen.

Garantie

Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn 2 zeer belangrijke vereisten die bij ons zeer hoog in het vaandel staan. Mede om u de garantie te waarborgen zijn wij lid van het Garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terugkrijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan worden uitgevoerd. Dit kan voorkomen op het moment van vertrek, maar ook gedurende de reis.

Directe samenwerking

Wij staan voor service en kwaliteit van onze reizen en daarom hebben wij al onze partners reeds ervaren en weten wij wat we kunnen verwachten. Wij geloven in het feit dat zien geloven is, maar ervaren aan de levende lijve dat het beter is om de kwaliteit te classificeren. Door onze rechtstreekse relatie met de bron en wij daarmee het traject met de tussenpersoon overslaan, kunnen wij onze groepsreizen tegen zeer scherpe tarieven aan u bieden.

Maatwerk

Wij bieden nooit kant- en klare reispakketten aan. Onze kracht is dat wij naar de wensen en behoeften van de klant luisteren en inspelen op uw wensen. Hiermee geven wij kracht aan onze manier van werken die gebaseerd is op persoonlijk, professioneel en prettig contact met de klant.

"Enorm gave ervaring die mij nooit meer wordt afgepakt. Beste trainingskamp ooit"

TOM K.

+31 852 460 468